Убавата Ајшеѓул блескаше како невеста пред разводот со најпосакуваниот турски актер

Пред врската со Икер Калели, Бурчин беше во брак со популарниот Саваш или актерот Мурат Јулдерим.

Убавата Ајшеѓул од хит серијата „Мојот син“, или позната како Бурчин Терзиоглу, неколку години беше во брак со популарниот Саваш, а потоа се разведоа. Еве како изгледаше како невеста.

Но, нивната идила не траеше долго, а Мурат се ожени по вторпат, додека Бурчин се уште е во врска со својот колега. Некогаш Бурчин беше темнокоса, а еве и како изгледаше како невеста.