Живот

Внесете го ова цвеќе дома и паричник ќе ви биде полн со пари

Фенг шуи филозофијата смета дека ќе имате многу пари доколку во домот чувате красула чии дебели листови потсетуваат на монети. Плус, експертите советуваат да ја чувате оваа билка веднаш покрај влезната врата. Јапонското дрво на […]

Живот

Ова e вториот син на Аца Лукас кој со години живеел во Германија

Аца Лукас позади себе има два брака, а по се изгледа дека и третиот наскоро ќе биде минато. Од тие, Лукас има четири деца, и додека најмалата Викторија сите ја знаат, остануваат уште три кои […]