Ова e вториот син на Аца Лукас кој со години живеел во Германија

Аца Лукас позади себе има два брака, а по се изгледа дека и третиот наскоро ќе биде минато. Од тие, Лукас има четири деца, и додека најмалата Викторија сите ја знаат, остануваат уште три кои не се експонираат во јавноста.

Сепак, Лазар синот на Лукас и ќерката Милјана, кои се вработени о Гранд, сте можеле да ги видите, но синот Андреја не. Аца го добил Андеја со Наташа Чобановиќ, која со синот со години живеела во Германија.

Своевремено, Нташа држела бутик во Белград, до оној кој го имала Соња Вуксановиќ, со која се и дружела Наташа. Соња тога била во брак Жељко Шашиќ, пренесува Телеграф.рс.

Инаку, најголемата рана за Аца била тоа што не бил премногу близок со своите деца, ниту пак присутен во нивните животи. Меѓутоа, денес е се поинаку.

– До скоро воопшто не бевме блиски, затоа што постоеја препреки. Се тоа што сум го изгубил за време на растењето коај првите три деца, сега гледам да го надохнадам со Викторија. Среќен сум поради тоа и не ми е срам да го кажам. Среќен сум што сум во ситуација да барем едно дете да израсне со мене, изјави Лукас своевремено.

Loading...

– Искрено, тешко ми што не бил покрај нив при нивното растење. не бев тука кога тоа им било потребно и тоа денес стварно ме повредува и боли. Некогаш, кога ќе поминат одредени години, сфаќаш колку всушност и во што си грешел. Нема да лажам. Трите мои деца не растеле со мене и тоа можам отворено да го кажам. Не сум сакал да останам во брак ако тој брак не бил добар, дури и по цена на децата, признал пејачот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*