ВИСТИНСКА ТРАГЕДИЈА: 19-годишно момче се обесило пред роденденот

19- годишниот Жељко С. од Србија се самоубил, а неговото тело го нашла мајката. Според локални жители несреќата се случила околу девет часот, а момчето се обесило.

-Тоа беше момче за пример, сите сме многу потресени и не знаеме зошто се олучил на вакво нешто. Со татко му работеше градежништво во Суботица, па се врати дома за да подхотви роденден, кој треало да го прослави во октомври.

Освен него родителите имаат уште едно дете, помлада ќерка. Навистина страшна трагедија, не може да сфатиме што се случи- рекла соседка.

Полицијата извршила увид и утврдила дека нема елементи за кривично дело, односо дека момчето извршило самоубиство.

Мотивите за таа одлука се уште не се познати.

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*