Ако ви се појави црна дамка на прстот итно на лекар: Оваа девојка мислела дека не е кобно, нo згрешила

Младата Британка Мелани Вилијамс имала само 26 години кога дознала дека има тумор на кожата.

Еден ден таа воочила црна дамка на палецот на левата рака и не обрнувала многу внимание на тоа. Се тешела дека ја добила од спремање храна во кујната, но со текот на времето дамката се ширела низ целиот нокт.

Меѓутоа, нејзините блиски пријатели ја наговориле да оди на преглед, но ваков исход не очекувала ниту во најлошите соништа. На Фејсбук ја подели својата приказна, укажувајќи им на луѓето, дека и на најмалите промени на телото мора да се реагира.

Фотографијата е поделена повеќе од 100.000 пати, а таа е заджана во болница за да се дознае дали ракот се проширил на други делови од телото. За среќа, туморот бил излечлив, затоа што не го откриле касно.

Покрај несреќната ситуација во која се нашла, оваа жена не ја изгубила смислата за хумор. Со своето искуство ги освести луѓето да ги откриваат симптомите на време како би го спасиле својот живот. денеска живее среќно со својот 4 годишен син.

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*