На овој ден ќе се случат ЧУДА: Полната месечина ќе донесе промени во нашите животи!

Супер месечината која ќе се појави утре ќе има големо влијание врз сите аспекти на животот.

Оваа полна месечина ќе донесе големи промени на глобално и лично ниво. Ова е време кога сите ќе го покажат своето вистинско лице, а со тоа ќе се појави jљубомора и алчност, а од друга страна, сите тие добри квалитети на луѓето. Ова ќе ви овозможи да разберете со какви луѓе соработувате, велат астролозите.

Многу ликови ќе наидат на големи промени што можеби не ги очекувале, но тие се неизбежни и ќе мора да ги прифатите. Еве како тоа ќе влијае на секој лик поединечно:

Оваа полна месечина се случува на вашето седмо поле што е поле на партнерства. Исто така, треба да балансирате со изливот на емоции за да не донесете погрешни одлуки. Овни внимавајте да не дејствувате премногу брзо.

Бикови, оваа полна месечина се случува во вашата шеста куќа од секојдневниот живот, работата, здравјето. Бидејќи вашата планета Венера е во Близнаци, вашиот втор дом, тогаш ќе има промени и приказната за бизнисот и финансиите. Некои Бикови можат да ја запознаат својата сродна душа преку работата.

Loading...

Близнаци, полната Месечина ќе биде на вашето петто поле, кое е врзано за љубовта, децата, забавата, спортот и тука е иницирана хармонизација и пресврти, што би можело да биде сосема нејасно, затоа што вашата планета Меркур е сè уште во Риби, што му дава двосмисленост.

Со Раковите, оваа полна месечина се случува во четвртата куќа на домот и семејството, така што може да има многу напнатост и несогласување на тоа поле. Сепак, Месечината е ваш владетел, што ве прави чувствителни, затоа треба да бидете претпазливи.

Лавови, месечината ќе има длабок ефект врз вашата трета куќа, која е симбол на комуникација, браќа, сестри, роднини, населби, сообраќај и многу други симболи на Меркур. Може да имате проблеми на овие полиња, па затоа внимавајте дури и ако склучувате договори.

Девица, Месечината е на вашето второ поле, што е поврзано со материјален, недвижен имот, земја и пари, така што може да има дискусија или поделба на имотот. Многу луѓе сега можат, од емотивни нагони, да помогнат или да потрошат пари непланирано. Може да добиете и задоцнето плаќање.

Ваги, оваа полна месечина е директно поврзана со вашиот физички изглед, така што оваа Месечина ќе се обиде да ги усогласи вашите емоции со вашето тело.

Скорпии оваа полна месечина ќе ви се случува во вашето дванаесетто поле, кое е симбол на изолација, духовност, медитација, психа, тајни и сл. Сега можете да ги манифестирате вашите искуства, таленти и вашите плодови на мудрост.

Стрелци, оваа полна месечина ви се случува во единаесеттото поле на надежи, желби, очекувања, пензии, здруженија, разни тимови, групи, пријатели, и тука е насочено енергијата на Месечината. Многу луѓе можат да чекаат како што се очекуваше додека некои може да бидат разочарани, во областа на љубовта или пријателството.

За вас оваа полна месечина се случува во вашето десетто поле природно во вашата кариера, еден родител, шеф, авторитет, итн. Многу Јареци сега можат да доживеат промена во ова поле.

Водолии, оваа полна месечина ви се случува во вашето деветто поле на студии, знаење, филозофија, патувања, религија, итн. Многу луѓе може да имаат промени во овие сфери што ќе ги изненадат позитивно некои луѓе и ќе им дадат надеж за иднината. Сатурн и Марс се во вашиот можат да бидат блокирани од некој стар проблем.

Со Рибите, оваа полна месечина ќе донесе трансформација на финансии…оваа полна месечина ќе ги осветли овие аспекти на животот и ќе ви ја даде внатрешната моќ да го изнесете сè и да одите новиот начин.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*