Пристигнаа резултатите од тестовите на Богдана и малиот Жељко – Сагата во семејството Ражнатовиќ продолжува

Светлана Цеца Ражнатовиќ е позитивна на коронавирусот, а позитивен е и нејзиниот син Вељко, додека двата теста на Анастасија се покажаа негативни.

За потсетување, целото семејство Ражнатовиќ беше на тестирање бидејќи на прославата која што ја организираа по повод раѓањето на синот на Вељко беа во контакт со личности кои што се позитивни на Ковид-19.

Loading...

Само што ни пристигнаа резултатите, целото семејство сме негативни, вклучувајќи ги и Богдана и Жељко, сите сме добро, открила мајката на Богдана.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*