ФОТО: Потег кој ги трогна сообраќајните полицајци: Запреле автомобил чиј возач имал …

Ова е одличен начин да се подобри сигурноста во возењето. Сообраќајни полицајци запреле автомобил во текот на рутинска контрола и имале што да видат.

Инструмент табла била доста невообичаена. На брзинометарот била залепена фотографија на момче. Кога го прашале возачот зошто го направил тоа, одговорот ги воодушевил.

Loading...

-Тоа е мојот син. Кога и да ја погледнам таа фотографија знам дека не смеам да возам побрзо од 100 на час , поради него живеам“, кажал возачот кој им измамил насмевка на полицајците.

Ова е прекрасна идеја, и би спречила многу несреќни случаи. Споделете за да ја рашириме оваа идеја која може да спаси многу животи 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*