No Picture
Uncategorized

Медицинска сестра заминала од сопствената венчавка за да ги спаси татко ѝ и баба ѝ

Сара Реј (29) од Тенеси може да се пофали дека на својот посебен ден испаднала вистински херој! Оваа медицинска сестра која работи во Итната помош заминала од сопствената венчавка облечена во венчаница, за да им […]

No Picture
Uncategorized

Татко ја прекина свадбата за да го земе очувот и заедно да ја испратат ќерката

Кога Том Бахман ја пуштил раката на својата ќерка додека чекореле кон нејзиниот избраник, сите присутни останале зачудени од неговото однесување. Тој требало да ја одведе ќерка си до зетот, а не да се враќа […]