Вести

(ВИДЕО) ЈА ВРАТИЛА КУТИЈАТА СО РАСИПАНИ КОЛАЧИ ВО СЛАТКАРА: Шокот следи откако продавачката ја отворила!

Освен што е вредна мајка на четири деца, Шерон води слаткара. Но минатата година ја погодила цела низа трагедии. Дијагностициран и е рак на јајници, и починал младиот брат, а најмладиот син има дегенеративна боледт. […]

Вести

ОВА МОРА ДА ГО ЗНАЕТЕ: Зошто уличните кучиња напаѓаат?

Пред да ги осудите животните, зошто малку не се свртите кон луѓето, кон вас самите? Дали вие нешто допринесувате за нив, за нивното однесување? Животинките се едноставно искрени и прилагодливи суштества. Подајте им рака, ќе […]