Живот

Во недела ќе бидеме сведоци на Супер Месечина, а со овој едноставен ритуал можете да привлечете богатство

Тоа за што денес размислувате може и да се оствари.Кога е месечината полна се менува нејзината енергија и тогаш според законот на привлекување таа влијае врз зголемување на богатството. Месечината е небеско тело кое е […]